Публикация

Кели Озбърн каза „не” на чипса и „да” на морковите

Кели Озбърн е дъщеря на рокаджията Ози Озбърн и влезе в светлината на прожекторите чрез риалити шоуто на MTV за лудото й семейство.


Напоследък обаче вниманието към нея е свързано основно с новата й фигура.

25-годишната певица вече има по-слаби и по-здравословни мерки през последните месеци, които тя възнамерява да поддържа и за в бъдеще.

Предишните й дрехи са били размер 14 (около 46 в ЕС) и вече не пасват на новите й манекенски мерки (професионалните модели обикновено са размер 2-4 в САЩ, което е около 34-36 в Европа).

Каква е тайната?

Кели твърди, че всъщност няма нищо секретно и мистериозно около отслабването й. Тя просто си е обещала, че ще бъде слаба и всяка сутрин се буди с мисълта, че ще успее да се справи.

Бившата любителка на сладолед вече спазва диета с ниско съдържание на въглехидрати и без захар, но богата на протеини и зеленчуци.

Напълно е променила хранителните си навици. Вече не консумира вредни храни и предпочита да отиде до магазина за килограм моркови, отколкото за няколко пакета чипс.

Кели е променила и физическите си навици. Сега ходи три дни седмично във фитнеса с личен треньор и прави дълги сесии от различни силови тренировки.
 
Останалите четири дни от седмицата тя отделя по 30 минути за тренировка на другите уреди.

Въпреки това, тя твърди, че дори и с всичката упорита работа, тя не е от типа хора, които да се лишават от всичко.

Ако иска парче торта, отива и си взима. Просто трябва да се спазват границите.

Коментари