Публикация

„За героите в бяло“ с помощ за общопрактикуващите лекари в София

„За героите в бяло“ с помощ за общопрактикуващите лекари в София

Националната кампания на Български лекарски съюз „За героите в бяло“, зад която с името и лицето си застава футболната звезда Димитър Бербатов продължава с дарение към общопрактикуващите лекари в София.

До редица практики в столицата бяха разпределени

както следва: защитни очила - 150 бр., трислойни маски за многократна употреба - 400 бр., защитни облекла за еднократна употреба - 200 бр., ръкавици - 3000 бр., престилки за многократна употреба – 100 броя.

 

Пратките бяха разпределени от д-р Николай Брънзалов замeстник-председател на БЛС, и д-р Гергана Николова, член на УС на БЛС.


Искрено се надяваме, че ще успеем да помогнем на лекарите и специалистите по здравни грижи, защото техният цвят неслучайно е белият и защото понякога и те имат нужда от помощ. Затова се надяваме да им дадем поне малко спокойствие и сигурност докато отново съберем и изпратим необходимите предпазни средства за всички герои, които с риск за себе си остават верни на дълга и доброто. Благодарим Ви, колеги! Поклон!

 

Кампания "За героите в бяло"


Разпределянето на личните предпазни средства към „героите в бяло“ ще продължи и в следващите дни, за което ще Ви информираме своевременно.

Ако искате и Вие да се включите в кампанията на Българския лекарски съюз „За героите в бяло“ и да помогнете

за осигуряването на маски, предпазни облекла, дезинфектанти и медицински изделия за болниците и медицинския персонал в цялата страна, може да го направите чрез дарение на:

 

Титуляр: Български лекарски съюз
Банка: Райфайзенбанк
IВАN: BG02 RZBB 9155 1004 8098 44 BGN
BIC: RZBBBGSF
Основание: Дарение COVID-19


Кампанията „За героите в бяло“ е отворена за всеки, който би искал да помогне на българските лекари. Вярваме, че ще има желаещи да дарят директно маски, предпазни облекла, дезинфектанти или медицински изделия. Всички те могат да го направят като се свържат с Българския лекарски съюз на: blsus@blsbg.com.

Героите в бяло имат нужда от нашата подкрепа!

Само заедно можем да се справим!

 

Коментари