Публикация

Топли думи на благодарност към Първа кардиология

Топли думи на благодарност към Първа кардиология

Пациентка на Първо инванзивно кардиологично отделение в УМБАЛ "Пловдив" изпрати благодарствено писмо до ръководството на болницата. Жената е лекувана там в разгара на епидемията от COVID-19.

 

„Искам да изразя и изключителната си благодарност към екипа и по-специално на д-р Лъчезар Павлов, д-р Ценко Цветковски и д-р Живко Данчев за високото им професионално отношение по време на престоя ми в кардиологичното отделение и за извършената ми манипулация – коронарография“, пише Елка Хатибова до изпълнителния директор д-р Динчо Генев.

 

В писмото тя изтъква, че работата в условията на пандемията от коронавирус е трудна за всички лекари и точно затова се чувства късметлийка, защото е попаднала на екип от професионалисти, ръководен от д-р Иван Мануков. Те не само се грижат за здравето на пациентите, но ги успокояват и им вдъхват надежда, че ще бъдат излекувани.

 

„Точно в такива моменти се разбира кои лекари са призвани да бъдат такива. Благодарна съм за всичко и се радвам, че в моя град Пловдив има толкова добри и човечни лекари. Оставам с най-топли чувства и им пожелавам ДА БЪДАТ ЗДРАВИ, за да продължават да изпълняват служебните си задължения и да помагат на хората“, завършва писмото си щастливата пациентка.

Коментари