Публикация

Безплатни прегледи, онлайн и телефонни консултации при кардиолог в МБАЛ „Света София“ до края на май

Безплатни прегледи, онлайн и телефонни консултации при кардиолог в МБАЛ „Света София“ до края на май

С грижа за пациентите, МБАЛ „Света София“ отново започва кампания с безплатни прегледи при различни специалисти. Сърдечносъдовите заболявания са най-рисковите за пациентите, а пренебрегването на такива симптоми по време на извънредното положение може да доведе до крайни и необратими последици. Затова първи за пациентите със сърдечни оплаквания ще се погрижат кардиолозите на болничния комплекс, които ще преглеждат безплатно от 11-и май до края на месеца.  Очакванията на специалистите са, че много хора са игнорирали симптомите си от страх в последните два месеца, а това може да бъде много опасно за живота и здравето им.

Сред причините за влошаване на състоянието на сърдечносъдовата система могат да бъдат

  • силният стрес и напрежение,
    ограниченото движение и естествена слънчева светлина,
    прекаляването с някои вредни храни и напитки – фактори, на които всички сме изложени заради пандемията с Covid-19.


Всички пациенти, които се притесняват за здравето на сърцето си, могат да се възползват от безплатните прегледи, които ще се провеждат всеки работен ден до края на май.

Единственото, което трябва да направят, е да си запишат час на телефон 02/8184600, или на място на бул. „България“№104.

 

Предварителното записване на час за преглед е задължително, заради противоепидемичните мерки, които се взимат в болничния комплекс след всеки пациент. Ако нямат физическа възможност да посетят МБАЛ „Света София“ за преглед, могат да си запишат час за онлайн или телефонна консултация на имейл: tsvety_genova@abv.bg.

 

Коментари

Имена на специалисти-кардиолози ,моля!