Публикация

Коментари

Тази статия ме озадачава. Не откривам никаква информация за цитираните имена, освен 2 интервюта с руската професорка и то от руски сайт. От публикациите на университета във Вирджиния също не излиза подобна информация. Не откривам и публикациите, които се цитират тук. Не искам да намесвам държави и политика, но за мен източниците на тази статия са недостоверни- поправете ме, ако греша! 

Има достъпни статии и публикации в интернет, с реални имена и достъпни научни трудове, които твърдят различни неща! Прикачвам и линк, за да прочетат тези, които се интересуват на какво вярват.
И отново казвам, че съм озадачена как сайт като вашия допуска да цитира подобни преводи на статии. 
Това е линка:
https://www.businessinsider.com/study-recovered-coronavirus-patients-antibodies-2020-4

Петър  Галев
18 май 2020 11:43

Много Ви благодаря за коментара и задълбочения подход, драга д-р Богданова. Факт е, че в момента публичното пространство е препълнено с реални и мними становища и е много трудно да се ориентираме. Това, което вие предлагате - да се стигне до първоизточника и да се провери, е най-сериозното и професионално поведение. 

Covid 19 не уврежда толкова кръвосните съдове и кръвта, колкото работещата 5G мрежа. В местата с работеща 5G мрежа смъртноста е най-висока - Ухан в Китай, Ломбардия в Италия и пр. След изключването на мрежата в Китай изведнъж всичко се оправи като с вълшебна пръчка. В Бъэлгария все още няма действаща такава мрежа и естествено смъртноста е много ниска.

Петър  Галев
18 май 2020 11:40

Драги доц. Чакърски, по какъв патогенетичен механизъм 5G мрежата се предполага, че влияе на заболеваемостта и смъртността от новия вирус?