Публикация

БГФармА с дарение за кампанията „За героите в бяло“

БГФармА с дарение за кампанията „За героите в бяло“

Точно 50 дни от началото на инициативата „За героите в бяло“, зад която с името и лицето си застава футболната звезда Димитър Бербатов, към 11:00 часа на 12 май по сметката на БЛС са получени 236 369 лв. Поредното дарение в размер на 15 000 лева постъпи от Българската генерична фармацевтична асоциация (БГФармА).


БЛС сърдечно благодари на всеки от Вас, който се включи в кампанията с материални дарения: маски, очила, защитни облекла за еднократна употреба и др.


Признателни сме за щедростта на всички онези дарители, отделили средства, за да подпомогнат в осигуряването на по-добра защита на медицинския персонал в цялата страна.

Дарители в кампанията са много фирми, организации и институции, но и физически лица

отделили част от доходите си.


БЛС сърдечно благодари и на всички онези хора, които са отделили по 5, 10 или 15 лв., за да помогнат на героите в бяло.
Кампанията е това, което е, благодарение на съпричастността и големите сърца на всички Вас.

 

За героите в бяло


Искрено се надяваме, че ще успеем да помогнем на лекарите и специалистите по здравни грижи, защото техният цвят неслучайно е белият и защото понякога и те имат нужда от помощ. Затова се надяваме да им дадем поне малко спокойствие и сигурност, докато отново съберем и изпратим необходимите предпазни средства за всички герои, които с риск за себе си остават верни на дълга и доброто. Благодарим Ви, колеги! Поклон!


Разпределянето на личните предпазни средства към „Героите в бяло“ ще продължи и в следващите дни, за което ще Ви информираме своевременно.

Ако искате и Вие да се включите в кампанията на Българския лекарски съюз „За героите в бяло“

и да помогнете за осигуряването на маски, предпазни облекла, дезинфектанти и медицински изделия за болниците и медицинския персонал в цялата страна, може да го направите чрез дарение на:
Титуляр: Български лекарски съюз
Банка: Райфайзенбанк
IВАN: BG02 RZBB 9155 1004 8098 44 BGN
BIC: RZBBBGSF
Основание: Дарение COVID-19


Кампанията „За героите в бяло“ е отворена за всеки, който би искал да помогне на българските лекари. Вярваме, че ще има желаещи да дарят директно маски, предпазни облекла, дезинфектанти или медицински изделия. Всички те могат да го направят като се свържат с Българския лекарски съюз на: blsus@blsbg.com.


Героите в бяло имат нужда от нашата подкрепа!
Само заедно можем да се справим!

Коментари