Публикация

Безплатни профилактични прегледи при гастроентролог

Безплатни профилактични прегледи при гастроентролог

От 15 до 26 юни 2020 г. гастроентерологът д-р Драгомир Геров ще провежда профилактични напълно безплатни прегледи в кабинет 37 на ДКЦ „Св. Георги“ /Пловдив, бул. В. Априлов 15А/. Не е необходимо да разполагате с направление за преглед или да заплащате прегледа, подчерта лекарят.

 

Консултациите ще се извършват всеки ден след 14 ч. Записването може да се осъществи както през https://superdoc.bg/lekar/d-r-dragomir-gerov-3366, така и на телефони 0897/907-007 и 032/602-348.

Целта на кампанията е да обхване както пациенти със симптоми на гастроентерологични заболявания, а именно коремна болка, подуване на корема, „киселини”, гадене, повръщане, понижаване на теглото, запек и/или диария, кървене по време на изхождане, така и хора без симптоми, но които имат роднини със злокачествени заболявания на стомашно-чревния тракт.

 

Въпреки все още наличната епидемиологична обстановка, свързана с COVID-19, е важно да не се пренебрегва профилактиката на болестите на стомашно-чревния тракт. Нека не забравяме, че гастроентерологичните заболявания са социално значими, често протичат безсимптомно и водят до сериозни последствия върху човешкия организъм, заяви д-р Геров, който е и част от екипа на клиниката по Гастроентерология към УМБАЛ „Св. Георги”.

Коментари