Публикация

Опазваме околната среда чрез иновации

Опазваме околната среда чрез иновации

Boehringer Ingelheim е носител на наградата за екодизайн на Pharmapack 2020! Наградите Pharmapack отличават иновативните решения в опаковането на компании от сектора на лекарствата, медицинските изделия, здравните продукти и ветеринарните лекарства. 

Наградата Pharmapack за екодизайн за 2020 г.

подчертава непрекъснатите ни усилия за значително намаляване на пластмасовите отпадъци и въглеродния отпечатък на продукта. Гордеем се, че сме признати за усилията си в тази област. Boehringer Ingelheim разглежда опазването на планетата като съществена предпоставка, когато е възможно, и поддържа акцент върху опазването на околната среда. Това е една от основните причини Boehringer Ingelheim да продължава да инвестира в иновации и инициативи за опазване на околната среда.

 

Получаването на наградата наградата за екодизайн на Pharmapack 2020 ни прави горди, тъй като разработваме продуктите си като част от нашия ангажимент да помагаме на пациентите и да предоставяме предимства извън лечението. Ние слушаме отзивите на пациентите и непрекъснато се стремим към иновации в дизайна.

 

 

#Иновации

Коментари