Публикация

Д-р Сашо Райков с LIVE Фейсбук лекция и безплатни консултации за репродуктивно здраве

Д-р Сашо Райков с LIVE Фейсбук лекция и безплатни консултации за репродуктивно здраве

На 18 юни д-р Сашо Райков, акушер-гинеколог от Центъра за асистирана репродукция на Болница Токуда, ще предостави лични безплатни консултации в Аджибадем Сити Клиник МЦ Варна.

Специалистът по репродуктивна медицина ще изнесе и LIVE онлайн информационната лекция на 13 юни

от 11:30 часа, на Facebook страницата на събитието „Изследвай бъдещето”.


Инициативите са част от кампанията „Изследвай бъдещето“ на Интеракт клуб Варна, Интеракт клуб Варна-Евксиноград и фондация „Мечта за дете“.


Със събраните средства от коледния благотворителен базар „Дари коледна надежда” организаторите ще осигурят

безплатни изследвания за репродуктивните способности на 155 души

Изследванията ще се провеждат в периода от 15 до 19 юни, от 7:30 до 19:00 часа, в лабораторията на Аджибадем Сити Клиник МЦ Варна.

 

Безплатни изследван за репродуктивните способности За да се изследвате безплатно, трябва да попълните онлайн формуляра на този линк или на телефон: +359 88 2705339.


Изследванията ще се състоят от кръвни тестове, които да показват дали има наличие на бактерията хламидия.


Освен това ще се проведе LIVE онлайн информационна лекция с д-р Сашо Райков, специалист по репродуктивна медицина, на която ще можете да получите много полезна информация във връзка с репродуктивното здраве и как да се грижите за него.


Интеракт е програма на Ротари за младежи, създадена с цел насърчаване на лидерски и личностни качества у млади хора, които чрез извършваната си хуманитарна дейност да бъдат полезни за обществото.


Фондацията „Мечта за дете“, на която Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда партнира, помага на български двойки да се предпазят от стерилитет, като дава безплатно консултиране, помощ и лечение. Също предоставя и психологическа подкрепа за семейства, които не могат да си имат дете.


Научете повече на Facebook страницата на събитието „Изследвай бъдещето”.


Д-р Сашо Райков е акушер-гинеколог, специалист по репродуктивна медицина в Центъра за асистирана репродукция на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда. Той е с 12-годишен опит в асистираната репродукция, придобит в едни от най-реномираните клиники в Испания - страната с най-много IVF цикли в Европа (140 хил.) и водеща в света в научно отношение, откъм асистираната репродукция. Посветен е на изучаването и развитието на различни техники на асистирана репродукция, без да изостава от другите области на своята специалност.

 

Коментари