Публикация

III-и Специализиран Научен Симпозиум Редки заболявания на щитовидната жлеза и калциево-фосфорната обмяна

III-и Специализиран Научен Симпозиум Редки заболявания на щитовидната жлеза  и калциево-фосфорната обмяна

Уважаеми колеги,

 

Бих искала да ви поканя да се включите във виртуалното провеждане на  ІІІ-ия Специализиран Научен Симпозиум, организиран от Българско Сдружение Тиреоидея и Паратиреоидея и Катедра по Ендокринология на МУ София, посветен на редките заболявания на щитовидната жлеза и калциево-фосфорната обмяна.

 

Излъчването на симпозиума ще започне по обявената предварително програма, на 19 юни 2020 г. от 12:30 часа в платформата CredoWeb. Необходима е предварителна регистрация като медицински специалист или да влезете във вече съществуващ профил.

 

Ще можете да проследите двудневната програма на симпозиума, която е разделена на 4 сесии с тематично свързани лекции и доклади. Всички презентации от програмата ще бъдат достъпни до 19 юли 2020 г., така че ще имате достатъчно време да ги видите, да зададете въпроси към лекторите и да получите техните отговори. За да бъде ефективна дискусията, въпросите към лекторите трябва да се зададат най-късно до 12.07.2020 г.

 

Ще се радваме, ако споделите своите впечатления от симпозиума като коментар на началната страница на събитието или под тази публикация!

 

Пожелавам ви приятен и ползотворен виртуален симпозиум,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проф. Русанка Ковачева,

Председател на Българско Сдружение Тиреоидея и Паратиреоидея

 

Коментари