Публикация

Кампания набра 30 000 лв. за профилактика на рака на гърдата

Дългогодишният проект на AVON срещу рака на гърдата за пръв път събра на най-голямата сцена в България всички посланици на добра воля в кампанията „От любов към живота”.


Специално за снощния концерт звездните изпълнители Рут Колева, Графа, Деси Добрева, ДесиСлава, Димо (ПИФ), Свилен („Остава”), Алекс Раева, Орлин Павлов, Мария Илиева, Любо Киров, Ваня Костова и Боян Михайлов, Жени Джамбазова и Милица Гладнишка обединиха таланта си с музикантите от симфоничния оркестър на Националното музикално училище „Любомир Пипков”.

Емоционалното изпълнение на специално създадената за кампанията песен „Утре” вдигна на крака гостите в зала 1 на НДК по време на грандиозния финал. Те се включиха активно, като превърнаха залата в огромна розова панделка – символ на борбата с рака на гърдата.

Популярните български лица, сред които Диана Любенова, Койна Русева, Биляна Петринска, Гергана Гунчева, Драго Симеонов, Наталия Симеонова, застанаха на сцената заедно „От любов към живота” и споделиха с всички българки какво са научили през годините, в които участват в кампанията за борба с най-коварната женска болест – рака на гърдата.

Водещите на събитието - Ива Дойчинова и Богдана Трифонова, обявиха резултата от усилията на всички, подкрепили инициативата. Само за последните няколко месеца и благодарение на участниците в концерта от продажбата на благотворителните продукти на AVON са събрани 30 000 лева. Най-голямата компания за жени дарява средствата за профилактика на рака на гърдата, като осигурява безплатни прегледи и провокира българките да бъдат отговорни към своето здраве.

Благодарение на всички събрани средства в кампанията до момента са осъществени  над 23 000 безплатни прегледа.

Коментари