Публикация

Според мъжете българките са меркантилни, но добри любовници

До момента на сайта www.pitat.me са попълнени над 3000 анкети, като мъжете са три пъти по-активни от жените.

На въпроса „Добра любовница ли е българската жена?” над 70% от мъжете и жените, участвали в допитването, са отговорили положително. 

Различието в мнението на двата пола е силно подчертано при отговорите на въпроса „Коя дума описва най-добре българската жена в сексуално отношение?”. Около 50% от мъжете смятат, че българките са традиционалистки, докато дамите се самоопределят по-скоро като разкрепостени (58%).

Ако при проучването „Става ли българския мъж?” жените понякога се изказваха негативно, то в това допитване мъжете стигат и до доста по-крайни мнения. Ето какво например е написал един от участниците в анкетата: „Почти фригидно същество от женски пол, с изключително високо мнение за своите сексуални възможности, с невъобразимо високо мнение за своята привлекателност, чиито виждания за красота се ограничават до превъплъщаване в най-модната фолк звезда и почти пълното й копиране, използване на същото количество грим, силикон, перхидрол и разпространяване на снимки, правени срещу огледалото в тоалетната с издадени напред устни. Българската жена става все по-отблъскваща!!!”.

Националното проучване „Става ли българската жена?” ще продължи до 20 октомври. Анкетите ще се попълват само он-лайн на сайта www.pitat.me.

Целта на допитването е да се добие представителна информация относно сексуалната способност на българката, като резултатите ще бъдат публикувани на сайта и ще са достъпни за всички потребители.

„От предишното ни проучване придобихме представа за сексуалните способности на българския мъж. Сега искаме да разберем същото и за българката. След като са налице резултатите и от двете проучвания, ще имаме ясна представа за сексуалните отношения на българските семейства и партньори”, посочват организаторите на кампанията.

Коментари