Публикация

Безплатни прегледи при проблеми със съня в Болница Токуда

Безплатни прегледи при проблеми със съня в Болница Токуда

В Клиниката по неврология и медицина на съня на Болница Токуда можете безплатно да се прегледате за нарушения на съня.

Консултациите ще се провеждат след записване на тел.: 0884 993 248, 0884 993 342, 0884 933 298

„В месеците на социална изолация поради COVID-19, невъзможността за движение и нарушаването на нашите ежедневни дейности доведоха до зачестяване на оплакванията, свързани със съня. Известно е, че нарушаването на съня и бодърстването има връзка и с имунната система. По тази причина с идеята да бъдем полезни за нашите пациенти, организираме тази безплатна възможност за тях”, разказа за инициативата проф. д-р Иван Стайков, началник на Клиниката по неврология и медицина на съня на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда.

Прегледите са подходящи при безсъние, трудно заспиване, накъсване на съня, дихателни нарушения по време на сън

(спиране на дишането), нарушения на цикъла сън - бодърстване, хронична умора, нарушена концентрация, повишена дневна сънливост и други.


Клиниката разполага с модерни условия за изследване на нарушенията на съня, а екипът се състои от специалисти с дългогодишен опит в тази област, преминали редица специализации в реномирани медицински структури в Европа и света.

Някои от нарушенията на съня са предпоставка и доказани рискови фактори за развитие на сърдечносъдови и мозъчносъдови заболявания

допълнителна неврологична симптоматика, метаболитни проблеми и затлъстяване и др. Скринингът при проблеми със съня и адекватните терапевтични мерки срещу тях могат да предотвратят задълбочаването на такива проблеми и да повишат качеството на живот на пациентите.

 

Гледайте видео обръщение на проф. Стайков по повод безплатните прегледи по-долу.

Коментари