Публикация

Система за автоматично термометриране на пациенти и мерки на територията на „Софиямед“

Система за автоматично термометриране на пациенти и мерки на територията на „Софиямед“

Скъпи пациенти, с цел да улесним и да направим по-бърз достъпа Ви до структурите на медицински комплекс „Софиямед“ на входа на БЛОК 1 (бул. „Г. М. Димитров“ 16) поставихме автоматична система за термометриране.


След като преминете през нея,

нашите регистратори ще Ви предоставят специален въпросник

и ще Ви насочват към Централната регистратура, където ще получите необходимото Ви съдействие за осъществяване на консултативен преглед в ДКЦ или друго.


Препоръчително е непосредствено след пункта за термометриране да осъществите дезинфекция на своите ръце чрез поставените специално за това дезинфектанти.


Напомняме Ви, че

носенето на маска на територията на медицинския комплекс е абсолютно задължително

както и спазването на дистанция.


Надяваме се чрез всички мерки и съдействието на служителите на Централната регистратура да улесним достъпа Ви до висококвалифицираната медицинска експертиза на нашите специалисти.


На територията на целия медицински комплекс „Софиямед“ - БЛОК1, БЛОК2 и ДКЦ „Софиямед“ - Люлин се спазват стриктно всички санитарно-хигиенни изисквания и мерки за осигуряването на безопасност на медицински персонал и пациенти, и всички разпореждания и препоръки за това на Столичната здравна инспекция, Министерството на здравеопазването и на Националния щаб за борба с коронавируса.

Коментари