Публикация

Безплатни прегледи на деца с гръбначни изкривявания през септември в ДКЦ ВИТА

Безплатни прегледи на деца с гръбначни изкривявания през септември в ДКЦ ВИТА


МБАЛ ВИТА продължава своята успешна Профилактична здравна програма, която е част от дейностите по промоция на здравето и профилактиката на значимите за обществото заболявания.
Профилактичната здравна програма на ВИТА включва ежемесечни безплатни прегледи, по време на които достъп до нашите висококвалифицирани специалисти има всеки пациент.
Според д-р Савчев - Управител на ВИТА: „ Тази програма е възможност българските граждани безплатно да се ползват от услугите на частното здравеопазване и да им бъдем в помощ по всеки здравен проблем, с който се борят в момента.“


Във връзка с началото на новата учебна година, безплатните прегледи във ВИТА през септември са насочени към борбата с гръбначните изкривявания при децата - последици от неправилната стойка по време на учебния процес, от тежките раници и от дългото заседяване пред компютърните устройства.
На разположение на всички записали се пациенти ще бъдат водещи специалисти от Отделението по Ортопедия и травматология на МБАЛ ВИТА с безплатни прегледи и консултации. От пациентите не се изискват направления от личните им лекари за посещения при нашите специалисти.


Ето и График на безплатните прегледи през септември:
База 1
2 септември – д-р Узунов: от 10 до 12 часа;
База 2
11 септември – д-р Узунов: от 14 до 18:30 часа;
21 септември – д-р Пачев: от 15:30 до 18:30 часа;
25 септември – доц. Кацаров: от от 9 до 13 часа.


Болница ВИТА разполага със съвременна апаратура, произведена от световно утвърдени компании, както и с едни от най-добрите специалисти в тази област. Всичко това Ви осигурява най-доброто и безопасно лечение при всяка манипулация и медицинска интервенция.
Всички пациенти, които желаят да се възползват от безплатния преглед и консултация, трябва да се запишат предварително
чрез superdoc.bg или на телефоните на Регистратура:

ВИТА База 1 - ул. Драговица №9, (02) 960 49 50
ВИТА База 2 - ул. Филип Кутев №10, (02) 45 22 000

Очакваме Ви!

Коментари