Публикация

Наближава крайният срок за подаване на заявки за участие на изложители в най-значимото събитие в календара на БФС

Наближава крайният срок за подаване на заявки за участие на изложители в най-значимото събитие в календара на БФС

Остават само 3 дни до крайния срок за ранна регистрация на магистър-фармацевти – 11 септември 2020 г. Спестете до 15% от регистрационната такса!


До 30 септември 2020 г., включително, е крайният срок за подаване на заявки и сключване на договори за участие в най-значимото събитие в календара на Българския фармацевтичен съюз. Тази година събитието е под надслов „Български фармацевтични дни 2020: Промяната днес – мост към бъдещето“ и ще се проведе от 13 до 15 ноември 2020 г. в „Международен панаир – Пловдив“, гр. Пловдив.


Тази година фокусът на Българските фармацевтични дни ще бъде поставен върху

социалната роля на магистър-фармацевтите в България - предизвикателствата на динамичното време


ПРОГРАМА

  • Тържественото откриване на БФД ще се проведе в Конгресен център на „Международен панаир – Пловдив“.
  • В периода 13-14 ноември на централната пешеходна зона на Пловдив ще бъде организирано двудневно паралелно изложение на открито „Попитай фармацевта“.
  • Традиционно на тържествена церемония ще връчим наградите на БФС за продукти на годината, ще отличим най-успешната РФК и магистър-фармацевти на 2019.
  • Научната пленарна сесия, както и специализираното фармацевтично изложение, ще бъдат разположени в Конгресния център и Палата 7 на „Международен панаир – Пловдив“.
  • Достъп до изложението и научната програма ще имат само регистрирани участници – медицински специалисти и изложители.

Не пропускайте да станете част от четиринадесетото издание на Български фармацевтични дни 2020, което ще се проведе на 13, 14 и 15 ноември 2020 г. в „Международен панаир – Пловдив“.


За повече информация и РЕГИСТРАЦИЯ: http://events.bphu.bg/

Коментари