Публикация

Юбилейна конференция за ОПЛ и педиатри – 115 години Първа детска клиника УМБАЛ „Александровска“

Юбилейна конференция за ОПЛ и педиатри – 115 години Първа детска клиника УМБАЛ „Александровска“

Пандемията от COVID-19 постави света в неочаквана ситуация, изправи ни пред предизвикателството да се борим с коварен и невидим враг, и промени начина ни на живот и на общуване. Промени времето, мястото и формàта на провеждане на Юбилейната конференция на Клиниката по педиатрия на УМБАЛ „Александровска“, но не сломи волята и желанието ни да продължим напред, въпреки трудностите, не промени креативността, традицията, взаимоотношенията и граденото с години доверие между организаторите и участниците в научния форум.

Конференцията се организира под егидата на Българската педиатрична асоциация

от проф. Пенка Переновска и Клиниката по педиатрия на УМБАЛ „Александровска“, която тази година навършва 115 години. Водещи специалисти от различни области на медицината от страната и чужбина ще бъдат лектори и ще представят актуалните проблеми, с които се сблъскват ежедневно и възможностите за справяне с тях.

Научният форум ще Ви предложи:

  • 3-дневна научна програма;
  • повече от 60 доклада на специалисти в областта на педиатрията и общата медицина в следните научни направления: Covid-19, имунология, алергология, оториноларингология, офталмология, пулмология, ендокринология, кардиология, ревматология, онкохематология, генетика, дерматология, неврология, гастроентерология, хирургия, нефрология, както и случаи от клиничната практика;
  • достъп до живото излъчване с възможност за проследяване на научната програма дистанционно и задаване на въпроси към всички доклади;
  • фирмени симпозиуми и продуктови презентации;
  • актуална информация за фирмите спонсори на Конференцията и техните продукти чрез виртуалния банер и видеоклипове.

Другото име на Юбилейната конференция за ОПЛ и педиатри – 115 години Първа детска клиника УМБАЛ „Александровска“ е Онлайн среща на приятелството!


Очакваме Ви като ОНЛАЙН гост!


Програмата, а също и заявка за регистрация можете да подадете ТУК!

 

Коментари

Честит юбилей!!  Бъдете здрави и все така истински!! Др.Нина Шишенкова

Здравейте!Уважаема проф.Переновска ,Поздравления за Вас и колегите педиатри по случай забележителния юбилей на нашата педиатрична клиника,създала толкова много кадри,отдали своите знания и умения на българското детско здравеопазване!Поклон за всички!С уважение:Доктор Людмила Костова-педиатър от Враца-10.09.2020г.