Публикация

Млади ортопеди споделят своя опит онлайн

Млади ортопеди споделят своя опит онлайн

Млади ортопеди споделят опит в нова онлайн инициатива на Катедра по Ортопедия и Травматология към МУ-София. Обмяната на мнения и коментари ще бъде днес от 19 ч, а програмата и повече информация може да намерите в прикачения по-долу файл. 

 

По време на извънредното положение поради пандемията от COVID-19 бяха проведени серия онлайн курсове, в които водещи български ортопеди споделиха опита си по теми, свързани с първично и ревизионно ендопротезиране.

 

Този път в ролята на презентатори влизат млади български специалисти, които все още трупат опит. Лекторите в онлайн срещата ще имат възможността да споделят повече относно интересите си в областта на ортопедията, трудностите и предизвикателствата, с които се срещат по пътя към успеха, както и да представят случаи от практиката, които са ги впечатлили.

 

Срещата ще се проведе на 17.09.2020 посредством онлайн платформата Zoom, като жури с председател проф. Пламен Кинов и членове доц. Андрей Андреев, доц. Любомир Цветанов и Бойко Георгиев ще отличи най-добър доклад сред участниците в срещата.

 

Вижте обучения с видео за ортопеди:

 

УНИКОНДИЛНО ПРОТЕЗИРАНЕ НА КОЛЯННА СТАВА (ВИДЕО)

 

МИНИ ДОСТЪПИ ЗА ЕНДОПРОТЕЗИРАНЕ НА ТАЗОБЕДРЕНАТА СТАВА (ВИДЕО)

 

НОВИ ТЕХНИКИ НА ЕНДОПРОТЕЗИРАНЕ ПРИ ВАРУСНО КОЛЯНО (ВИДЕО)

Прикачени файлове

Програма_Вебинар.pdf

Коментари