Публикация

Не пропускайте срещата с топспециалисти в 9 области

Не пропускайте срещата с топспециалисти в 9 области

В стремежа си да бъде максимално полезна на обществото и на медицинската общност у нас здравната платформа CredoWeb организира събитие под мотото НЕ ОТЛАГАЙ ЛЕЧЕНИЕТО СИ. То ще се проведе

на 8 октомври 2020 г. от 14:00 до 16:00 часа и ще бъде среща на живо с участието на знакови български медици

Мястото е Интер Експо център - изложението БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ, София, бул. "Цариградско шосе", 147.

 

Специалистите ще обяснят как най-адекватно и без страх да се грижим за здравето си в условия на пандемия от COVID-19. Ще представят АКТУАЛНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ в кардиологичните, белодробните заболявания, диабета, АГ и репродукцията, гастроентерологичните, урологичните, дерматологичните проблеми, алергиите при децата през последните месеци.

Присъстващите ще имат възможност да задават въпроси

Гост-лектори на събитието ще бъдат: Д-р Александър Симидчиев, проф. Иво Петровакад. проф. Ивона Даскаловапроф. Борислав Владимировпроф. Таня Тимевад-р Тихомир Мустаков, д-р Елмира Павлова и д-р Живко Сиромахов. Зъболекарите ще бъдат представени от д-р Бисер Ботев, председател на Столичната районна колегия на Българския зъболекарски съюз.

 

За да заявите присъствие, ВКЛЮЧЕТЕ СЕ в страницата на събитието или ПРИЕМЕТЕ ПОКАНАТА (от зеления бутон на нея).

 

Гостите на НЕ ОТЛАГАЙ ЛЕЧЕНИЕТО СИ получават право и на безплатен достъп до изложението БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ в рамките на събитието. На входа трябва да представите попълнена поканата, която е като прикачен файл в страницата на събитието.
 

Ще има и томболи с награди за участниците.

 

ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ НА СТРАНИЦАТА НА СЪБИТИЕТО ТУК

Коментари