Публикация

Защо конците Aptos връщат младостта

Защо конците Aptos връщат младостта

Процедурата по поставяне на конци Aptos служи за подобряване вида на кожата, стягане и подмладяване. Може да бъде приложена на лицето, шията, корема, бедрата, гърдите, седалището и вътрешната част ръцете. Избраните зони се „армират”, опъват и подобряват като обем и контур чрез резорбируеми конци, въведени по уникална за съответния пациент схема. Резултатите са видима, но естествена корекция, подобрена еластичност и връщане на отпуснатите тъкани там, където са били преди години. При това без нито един разрез или шев, а само с 2-4 микроскопични убождания, през които се въвежда конеца в кожата.


Aptos методите са разработени специално за отделните зони на лицето и тялото, имат различна структура и дължина на нишката. Ефекът е забележителен при бръчки тип "пачи крак“, проблеми в околоочна зона, скули, горна и долна устна, повдигане на вежди. Впечатляващи резултати се постигат при корекция в областта на бузите и линията на челюстта - за въстановяване и оформяне на лицевия контур.


Конците за неоперативен лифтинг на лице и тяло са създадени преди повече от 20 години от д-р Марлен Суламанидзе. Освен техен изобретател той е и първият естетичен лекар, който ги прилага в практиката си. С двамата му синове и до днес продължават да усъвършенстват продуктите. Неотдавна лансираха най-новия вид конци от 3то поколение с добавена хиалуронова киселина. След биопсия недвусмилено се доказа, че при поставяне на хиалуроновите конци може да се разчита на:

 

1. По-малка възпалителна реакция и съответно по-бърза рехабилитация.
2. Еластинът започва да се произвежда интензивно на по-ранен етап, което позволява да се наблюдават видими подобрения по-скоро след имплантацията на конците.
3. По-ранно активиране на колагенезата, увеличаване на плътността, здравината и еластичността на стареещата дерма.
4. По-кратък възстановителен период и по-бързи благоприятни резултати

 

В Хил клиник естетичните дерматолози д-р Елеонора Валянова и д-р Лидия Ванеска са признати за първите и най-добри лекари, практикуващи Aptos в България, а също и самият производител ги избра за международни обучители. Тяхната експертиза е доказана, а резултатите от извършените от тях процедури радват хиляди мъже и жени.

Коментари