Публикация

Възстановяване след боледуване – как да се справим по-ефикасно

Възстановяване след боледуване – как да се справим по-ефикасно

„Амбинор Енерджи“ помага при стрес и хронична умора. Продуктът е особено подходящ за възстановяване след тежко заболяване - грип, вирусни инфекции и пневмонии.


Това заяви магистър-фармацевт Евгения Рангелова.


Тя споделя, че

пациентите търсят продукта, когато се чувстват преуморени и неработоспособни

когато искат да се тонизират и да подобрят кондицията си.

Обикновено „Амбинор Енерджи“ е избор на хора на умствения труд, бизнесмени, които трудно „изключат“ от грижите и мислите за проблеми в работата си. Предпочитан е от студенти по време на сесия. Търсят го и спортисти за преодоляване на системната физическа преумора, както и трениращи във фитнеса хора, изтъкна магистър-фармацевтът.

Ambinor - за бързо възстановяване след грип

Продуктът съдържа магнезий, витамин В6, Биотин, а също и две важни аминокиселини – аргинин и аспартат

Магнезият е важен за работата на мускулите, но и на нервите. Дефицитът му може пряко да повлияе върху тонуса на човека и хроничната умора. По принцип с храната си набавяме от минерала, но количествата не са достатъчни при интензивна умствена работа и стрес.


За нервната система от голямо значение са витамините от група В, особено В6.


Аргинин е аминокиселина, която е важна за процесите в човешкия мозък. Тя е с невропротективно (защитно за нервните влакна) действие, има качествата на антиоксидант и пази от вредното въздействие на свободните радикали. Аминокиселината аспартат пък е важна като проводник на импулсите за централната нервна система.


„Комбинирането на двете аминокиселини с магнезий и витамин В6 е уникална възможност за хората, подложени на хроничен стрес и натоварване, да подобрят тонуса, нивото на енергия и концентрация“, допълни магистър-фармацевт Евгения Рангелова.


Подходящ е за възрастни и деца, като

препоръчителната дневна доза е 1 ампула

Подробности – във видеото по-долу.

Коментари