Публикация

Бързо и сигурно възстановяване след вирусна инфекция – доказано ефикасно решение

Бързо и сигурно възстановяване след вирусна инфекция – доказано ефикасно решение

Периодът на възстановяване след актуалните за сезона вирусни инфекции, грип, пневмонии е сериозно предизвикателство. Организмът е изтощен. Човек чувства хронична умора, отпадналост и стрес от преживявяното. Особено ако е преживял COVID-19, лежал е в болница и е станал свидетел на потискащи истории, свързани с безсилието пред болестта.

Какъв е оптималният начин за възстановяване?

На пазара е „Амбинор Енерджи“ . Продуктът съдържа магнезий, витамин В6, биотин, а също и две важни аминокиселини – аргинин и аспартат.


Обратната ми връзка от пациентите е, че много бързо връща тонуса и помага човек да се почувства отново в кондиция, казва, магистър-фармацевт Евгения Рангелова.

 

Ambinor Energ връща тонуса

На какво се дължи възстановяващият ефект?

Магнезият в състава му е важен за работата на мускулите, но и на нервите. По принцип минералът се набавя в организма с храната, но количествата не са достатъчни при интензивна умствена работа и стрес.

 

За нервната система от голямо значение са витамините от група В, особено В6.

Аргинин е аминокиселина, която е важна за процесите в човешкия мозък. Тя е с невропротективно (защитно за нервните влакна) действие, има качествата на антиоксидант и пази от вредното въздействие на свободните радикали.

 

Аминокиселината аспартат пък е важна като проводник на импулсите за централната нервна система.

Комбинирането на двете аминокиселини с магнезий и витамин В6 е уникална възможност за хората, подложени на хроничен стрес и натоварване, да подобрят тонуса, нивото на енергия и концентрация, обяснява магистър-фармацевт Рангелова.

 

Преумора - победете я с Амбинор

По принцип пациентите търсят продукта, когато се чувстват преуморени и неработоспособни. Обикновено „Амбинор Енерджи“ е избор на хора на умствения труд, бизнесмени, които трудно „изключат“ от грижите и мислите за проблеми в работата си. Предпочитан е от студенти по време на сесия. Търсят го и спортисти за преодоляване на системната физическа преумора, както и трениращи във фитнеса хора, изтъкна магистър-фармацевтът.

Сега обаче продуктът е станал избор номер 1 на всички

които се опитват да се върнат към нормалния си ритъм на живот.

Коментари