Публикация

Коледно дърво на бъдещето - през декември в „Софиямед“

Коледно дърво на бъдещето - през декември в „Софиямед“

Идването на новия живот на бял свят не се влияе от пандемията, а месецът, в който вярата и надеждата ни за по-добро бъдеще - декември, са повод да Ви накараме да се замислите за момента, в който разбрахте за най-щастливото събитие в живота Ви. Събитието, което е свързано с най-много надежда в живота на всички ни. И за най-светло бъдеще. Моментът в който разбрахте, че ще бъдете майка и че новият живот е на път.

 

Дни преди началото на месеца, в който украсяваме коледните елхи, Ви каним да се присъедините към кампанията ни под наслов „Коледно дърво на бъдещето“.

 

Каним Ви заедно да украсим елхата пред АГ отделението на „Софиямед“

 

този път не със стандартни коледни топки и светлини, а с Вашите ехографски снимки от бременността. Като символ на светлината и надеждата ще очакваме да ни изпратите Ваша ехографска снимка, на която сте видели за първи или пореден път вашето бебче на е-мейл: arimpova@bulpharma.bg от днес до 27.11.2020 г., заедно с името на Вашето дете.


Заедно с партньорите ни, тест за овулация Oview и тест за ранна бременност Presto, на 30 ноември ще украсим елхата от Ваше име в знак на благодарността ви към съдбата или вашия лекар за най-големия дар в живота, символ на нашето бъдеще - Вашето дете.
В началото на декември светлините на „Коледното дърво на бъдещето“, което ще се разполага във фоайето пред АГ отделението в УМБАЛ „Софиямед“ ще бъдат запалени, с послание, че Бъдещето са нашите деца.


Снимки на Коледното дърво на бъдещето, разбира се, ще бъдат публикувани и в интернет сайта на болницата

 

и фейсбук страницата ни, с благодарност към Вас, както и към неуморния труд на всички медицински специалисти в това трудно за всички ни време на пандемия, за които идването на новия живот на бял свят е приоритет.

Коментари