Публикация

„Излекуваните“ - съвместна инициатива на БЛС и Българското дружество по офталмология

„Излекуваните“ - съвместна инициатива на БЛС и Българското дружество по офталмология

Българският лекарски съюз и Българското дружество по офталмология с медийната подкрепа на Нова телевизия със съвместна инициатива под надслов „Излекуваните“.


Преди предстоящите светли празници, цялото общество, но най-вече лекарите, героите в бяло, имат нужда от положителна енергия, която да им дава сили да продължат в нелеката битка. Всички те имат нужда от „светлината в тунела“. Имат нужда да виждат и чуват топлите думи на благодарните пациенти, които с тяхна помощ са успели да преборят коварната болест - Covid-19.


Затова БЛС заедно с БДО и с медийната подкрепата на Нова телевизия решиха да стартират инициативата „Излекуваните“ - положителна кампания, която да стопли сърцата на медиците у нас и да извади на преден план благодарността на пациентите.


В рамките на инициативата популярни личности ще благодарят на своите лекари и ще разкажат своята история за битката с болестта

 

от ефира на „Здравей, България“, сутрешния блок на Нова телевизия.

 

Искрено се надяваме с „топлите думи“ на популярните личности у нас да направим идните месеци на тежки изпитания малко по-леки за нашите медици и да им покажем, че техните пациенти не са ги забравили и ги носят в сърцата си.


„Излекуваните“ стартира утре (11.12.2020 г.)

 

а на кого ще са първите „топли думи“ за героите в бяло? Гледайте утре в „Здравей, България“ по Нова телевизия.


Инициативата на БЛС и БДО е отворена за всеки, който иска да каже „Благодаря!“ на своя лекар, помогнал му да спечели битката с коварната болест.


Всеки, който желае, може да разкаже историята си за борбата с Covid-19 и да изпрати снимка на/с медика

 

който е бил до него и му е помогнал в тежките моменти. Вашите „топли думи“ и снимки изпращайте на електронната поща на съсловната организация: pr@blsbg.com.


Всяка история ще бъде публикувана на сайта на Българския лекарски съюз: blsbg.com, на Facebook и Instagram страниците на съсловната организация.

 

Героите в бяло имат нужда от Вашето „Благодаря!“


Само заедно можем да се справим!

Коментари