Публикация

BE GREEN на Boehringer Ingelheim внедрява зелени решения чрез иновативни продукти и услуги

BE GREEN на Boehringer Ingelheim внедрява зелени решения чрез иновативни продукти и услуги

Знаете ли, че приблизително 50% от пластмасата, произвеждана всяка година, е предназначена за продукти за еднократна употреба? Ние от Boehringer Ingelheim сме загрижени да защитим нашата планета, както от години сме ангажирани и с устойчивостта!

 

Докато в здравеопазването понякога са необходими опаковки за еднократна употреба по хигиенни причини, в бита има начини да редуцирате консумацията на пластмаса за еднократна употреба. Все пак, можете да намалите пластмасовите отпадъци, като замените артикулите за еднократна употреба.

 

Потърсете и започнете да използвате опции за многократно зареждане, когато е възможно

 

Например, попитайте вашия фармацевт за варианти на ежедневно употребяваните от вас продукти с такива със зареждане за многократна употреба. Това могат да бъдат кутии за хапчета и устройства за многократна употреба, които се зареждат с пълнители.

 

Като социално отговорна компания, ние от Boehringer Ingelheim разработихме иновативното инхалаторно устройство за многократна употреба тип „фина мъгла“ за лечение на ХОББ и астма.

 

Това е ново поколение инхалатор за многократна употреба тип „фина мъгла“, което спомага лекарството да проникне дълбоко в белите дробове, като е необходимо минимално усилие при инхалиране от пациента. Устройството се презарежда и може да бъде използвано отново с до 6 пълнителя и така да бъде намален въглеродният отпечатък.

 

Инхалаторът от ново поколение е едновременно и успех в разработването на екологично и хигиенично решение без пропеленти

 

Дори ако само част от  пациентите с ХОББ  започнат да използват инхалатори за многократна употреба, това ще окаже голямо влияние върху опазването на околната среда.

 

Коментари