Публикация

Д-р Валянова и д-р Ванеска - международни тренери по контурна пластика с филъри

Д-р Валянова и д-р Ванеска - международни тренери по контурна пластика с филъри

Изключително международно признание получиха естетичните дерматолози от Хил клиник д-р Елеонора Валянова и д-р Лидия Ванеска. Те защитиха най-престижната степен в работата с хиалуронови филъри и са официално сертифицирани от Teoxane Laboratories. Получиха лични поздрави от медицинския директор на марката световноизвестния Д-р Треведик.

 

Това признание идва след дългогодишна работа, стотици хиляди поставени филъри, хиляди извършени комплексни процедури, съвършено владеене на инжекционните техники и преминат няколкостепенен сертифициращ изпит.

 

Д-р Валянова и д-р Ванеска ще обучават останалите български лекари в методите на инжектиране на филърите, но и ще бъдат на разположение на чуждестранните си колеги, за да споделят своя опит и знания в тази естетична дисциплина.

 

Още по-голямото постижение е, че двете дерматолози от Хил клиник са единствените в България специалисти, които са едновременно международни тренери за работа с лифтинг конци и за работа с филъри. Това ги прави способни да комбинират двата вида продукти за създаване на оптималните неоперативни корекции, които техните пациенти биха пожелали. 

Коментари