Публикация

Лаборатория „ЛИНА” – Варна отвори още една манипулационна в квартал „Аспарухово”

Лаборатория „ЛИНА” – Варна отвори още една манипулационна в квартал „Аспарухово”

Медицинска лаборатория „ЛИНА” отвори на още една удобна локация в квартал „Аспарухово”. Новата манипулационна се намира на ул. „Народни будители” №3А (зад читалище „Просвета”) и работи от понеделник до петък от 7:30 ч. до 15:30 ч. и в събота от 8:00  ч. до 12:00 ч.

 

Лабораторията има сключен договор с Националната здравноосигурителна каса и извършва изследвания срещу талон-направления, издадени от лекар.

 

За удобство на жителите на квартала, в новата манипулационна се вземат и проби за PCR тестове за COVID-19. По желание на пациента, на английски език могат да бъдат издадени резултат и сертификат, необходим при пътуване. Те се получават на място в манипулационната. Важно е да се знае, че лабораторията е одобрена от Министерството на здравеопазването за доказване на COVID-19 и резултатите ѝ се признават в чужбина.

 

В новата манипулационна на ул. „Народни будители” №3А важат месечните профилактични кампании на лаборатория „ЛИНА” с изследвания на преференциални цени, както и безплатните скринингови изследвания.  Информация за тях се публикува на сайта www.lina-bg.com, както и в официалната фейсбук страница на лабораторията, която можете  да последвате от  ТУК.

 

Коментари