Публикация

ERS Satellites с покана за уебинар към наши пулмолози

ERS Satellites с покана за уебинар към наши пулмолози

Четвъртото идздание на ERS Satellites ще се проведе на 2 март 2021 г. и ще запознае пулмологичната общност с най-новите клинични актуализации и научни открития в горещите теми астма, ХОББ, Интерстициалните белодробни болести (ILD) и хронична кашлица.

 

Научните срещи ERS Satellites са носител на многобройни награди, а тази година заради пандемията от COVID-19 ще се проведат виртуално. Програмата е разработена в сътрудничество с водещи експерти по темите и ще бъде председателствана от признатите капацитети в областта на пулмологията - професорите Даяна Столц, Крис Брайтлинг и Ричард Костело.

 

Най-новата live-streaming технология ще позволи на участниците да се присъединяват практически от всяка точка на света в това интерактивно онлайн събитие. Всички членове на БДББ ще могат да имат достъп до това събитие, като се регистрират безплатно като онлайн делегати. 

 

ERS Satellites 2021 осигурява висококачествено образование за здравни специалисти по целия свят

 

Събитието е част от продължаващата инициатива на ERS – да осигури висококачествено и достъпно образование за здравни специалисти по целия свят. УС на Българското дружество по белодробни болести получи покана от Европейското респираторно общество за включване в ERS Satellites 2021. Неговите членове смятат, че участието в ERS Satellites 2021 е отлична възможност за членовете на дружеството да обогатят своите знания, затова споделяме с вас по-важните подробности за събитието.


ERS Satellites 2021 #ERSsatellites
Дата на провеждане: 2 март 2021 г.
Регистрация до: 2 март 2021 г.
Начин на провеждане: онлайн
Регистрация: БЕЗПЛАТНА
Основни теми: астма, ХОББ, ILD, хронична кашлица
Пълната информация открийте на сайта: https://www.ersnet.org/congress-and-events/ers-satellite

 

Още информация - в прикачените файлове:

 

Прикачени файлове

programme.pdf

Коментари