Публикация

На вниманието на всички журналисти и лекари позволяващи си да разпространяват клевети и невярна информация

 

Медицински център за интегративна медицина е единственото в България лечебно заведение, което прилага методите на интегративната онкология – един сравнително нов и значително по-ефективен подход за лечение на рак от т.нар. „конвенционална медицина“.
Поради значително по-добрите клинични резултати, документирани в международната медицинска литература, Медицинският център, в продължение на години, беше обект на административна репресия от здравната администрация.
Към момента всички опити за възпрепятстване на дейността ни са отхвърлени по съдебен ред и срещу Министерството на здравеопазването, СРЗИ, ИА „Медицински надзор“ се водят прокурорски разследвания и съдебни дела за нанесените материални и морални щети и административното убийство на значителен брой пациенти.
Въпреки че всички неверни обвинения са съдебно опровергани, в интернет пространството се въртят множество стари записи на клеветнически твърдения, които периодично попадат на вниманието на настоящи наши пациенти и създават директна опасност за здравето и живота им.
В ход е изготвянето на списък на медиите и журналистите разпространяващи клеветнически твърдения, който ще бъде представен на общественото внимание и съответните институции.
Настояваме, в неотложен порядък, в случай че имате подобна информация да я отстраните.

https://www.integramed.org/btv-sluginazh-deklarativnost-sluginazh-imitaciya-sluginazh-sluginazh


д-р Христо Дамянов, д.м.,
Медицински управител

проф. Лъчезар Аврамов, д.ф.н.,
Изпълнителен директор

Прикачени файлове

БТВ – Слугинаж, декларативност, слугинаж, имитация, слугинаж, слугинаж… _ МЦ ИНТЕГРАТИВНА МЕДИЦИНА.pdf

Коментари