Публикация

Безплатни консултации за доброкачествени и злокачествени образувания на млечните жлези

Безплатни консултации за доброкачествени и злокачествени образувания на млечните жлези

По повод Международния ден на жената - 8 март, и нарасналото търсене на консултации от страна на пациентки, диагностицирани с доброкачествени и злокачествени заболявания на млечната жлеза, Клиниката по хирургия на УМБАЛ „Софиямед“ стартира безплатна кампания прегледи.


Всяка дама, която желае да се консултира с хирург за възможностите за оперативно лечение на млечната жлеза, или пациентки с налична фамилна обремененост за рак на гърдата, може да го направи всеки понеделник от месец март от 9:00 до 13:00 часа при д-р Миряна Сечанова, хирург от Клиниката по хирургия на УМБАЛ „Софиямед“.


Необходимо е предварително записване на тел. 0895 555 444 или 02 465 00 00


Прегледите ще се осъществяват в Кабинет 13, ет.2 на ДКЦ „Софиямед“, а пациентите е нужно да носят в себе си наличната медицинска документация, с която разполагат.


Д-р Сечанова коментира, че доброкачествените и злокачествени образувания на гърдата са все по-често срещани в практиката както на мамолози, специалисти по образна диагностика и онколози, но и на хирурзите.


Методите на лечение зависят от всеки конкретен случай

 

и именно затова персонализираният подход в него и колаборацията с лекуващия лекар и постоперативния консултиращ специалист и хирург са от първостепенно значение.

 

Коментари