Публикация

Комбинация от витамини и пробиотици укрепва имунитета на децата

Проучванията показват, че използването на пробиотици има положителен ефект при различни болести, но най-вече за предотвратяването и облекчаването на симптомите на диария и лечение с антибиотици чрез балансиране на чревната система и в крайна сметка укрепване на имунната система.


Най-ефикасният и безопасен род пробиотици са LGG бактериите. Поемането на LGG води до по-ниско pH в храносмилателния тракт и подобрява усвояването на различни витамини и минерали.

Специално за децата, датската фармацевтична компания Ferrosan разработи уникалната дъвчаща двуслойна таблетка на детските витамини Multi-tabs Immuno Kids с приятен ягодово-малинов вкус. 11-те витамина и 8-те минерала са в единия слой, а чувствителните LGG бактерии – в другия.

Те остават разделени дори при поглъщане на таблетката: първоначално таблетката се разделя на две части и започва разтварянето на слоя с пробиотиците, а след 20 минути - започва разтварянето на витамините и минералите.

Multi-tabs Immuno Kids – детски витамини не съдържат изкуствени оцветители, консерванти, лактоза и глутен, дори захарта е заменена с ксилитол, който е полезен за зъбите. Една таблетка съдържа препоръчителната дневна доза витамини и минерали за вашето дете.

Продуктът е подходящ за деца от 1 до 10 години. Вижте повече на www.multi-tabs.bg

Коментари