Публикация

Есенциале Енерджи - Незаменим помощник за черния дроб, от марка номер 1 в света в грижата за черния дроб

Есенциале Енерджи - Незаменим помощник за черния дроб, от марка номер 1 в света в грижата за черния дроб

Есенциале Енерджи е специфична комбинация от съставки, които оказват благоприятно влияние върху функцията на черния дроб. Есенциале Енерджи съдържа аминокиселините метионин и аспарагинова киселина, и витамини от групата В - В1, В2, В3 и В6.

 

Ключовата съставка МЕТИОНИН в Есенциале Енерджи е незаменима аминокиселина с двупосочен благоприятен ефект върху състоянието на черния дроб:

 

 1) на първо място, метионин има липотропен ефект или ефект разграждащ липидите (мазнините), в черния дроб.

 

2) вторият ефект на метионин върху функцията на черния дроб е антиоксидантен. Метионин е прекурсор в биохимичните пътища за синтез на глутатион – а това е основната молекула-антиоксидант за черния дроб и за организма. По този начин метионин оказва антиоксидантен ефект и защитава клетките на черния дроб от оксидативен стрес и вредните свободни радикали.

 

Допълнителна съставка в Есенциале Енерджи е аминокиселината аспарагинова киселина. Аспарагиновата киселина участва в цикъла на уреята или биохимичния път за обезвреждане на токсичния амоняк, който се получава вследствие на разграждането на протеините

 

Съставът на Есенциале Енерджи е обогатен и с витамини от групата В – витамини В1, В2, В3 и В6. Те подпомагат действието на метионин и аспарагиновата киселина в антиоксидантната защита на хепатоцитите, в разграждането на мазнините и подобряват метаболизма в черния дроб, намаляват умората и изтощението и дават енергия за черния дроб и за организма.

 

Есенциале Енерджи е незаменим помощник за черния дроб. Дозата е по 1 капсула дневно за възрастни и лица над 12 години.


 

Коментари

Анонимен
9 апр 2021 23:49

Супер антиоксидантна защита за хора с нездравословен, заседнал начин на живот.