Публикация

ДулкоНатурал - 100% натурално облекчение при запек, без привикване

ДулкоНатурал - 100% натурално облекчение при запек, без привикване

За пациентите, които водят заседнал начин на живот и които епизодично, поне веднъж месечно страдат от запек, Санофи предлага новия ДулкоНатурал.

ДулкоНатурал е изцяло натурален продукт, който съдържа екстракти от киви и билката горски слез.

Екстракт от плод Киви:

  • Киви в червата подобрява спонтанните чревни движения и подобрява перисталтиката. Киви увеличава честотата на спонтанните движения на червата с 50% при пациентите с констипация.
  • В клинично проучване е доказано, че екстрактът от киви увеличава концентрациите на добрите Lactobacilli и Bifidobacteria в червата и по този начин действа благоприятно върху чревната микрофлора.

Екстракт от Горски слез (Malva sylvestris, L.)

Втората съставка на ДулкоНатурал, екстракт от Мalva Sylvestris или горски слез, съдържа разтворими фибри. Нейното действие за подобряване на състоянието на пациенти със запек, е следното:

  • разтворимите фибри привличат молекули вода, по този начин увеличават обема на фекалиите и ускоряват техния пасаж в червата.

ДулкоНатурал не съдържа антрахинони и следователно се отличава с по-добър профил на безопасност в сравнение с останалите растителни продукти за запек.

 

ДулкоНатурал е 100% натурална грижа за храносмилателната система, без привикване. Дозата е по 1 таблетка дневно за възрастни и деца над 12 години.


 

Коментари

Анонимен
9 апр 2021 23:47

Единствено на пазара с такъв състав, натурално, без привикване с предвидимо меко действие!