Публикация

Шуслерова сол №7 Магнезиум фосфорикум D6 - солта на мускулите и нервите

Шуслерова сол №7 Магнезиум фосфорикум D6 - солта на мускулите и нервите

При хроничен стрес и заседнал начин на живот често страдаме от спазми и схващания в областта на врата, раменете и гърба. Вижте съветите на немските фармацевти как да използваме бързото и ефективно действие на Шуслерова сол №7, която облекчава и релаксира при мускулни спазми, при болки по време на менструация, при колики. Помага и при проблеми със съня.

 

 

Как действа Шуслерова сол №7:

 

Шуслерова сол №7 има силно болкоуспокояващо действие, подходяща е за отпускане на нервите и мускулите. Солта има способността да регулира нервните импулси, които протичат към мускулатурата. Затова ако е неправилно разпределена в тялото, се получават спазми и колики, например в органите с гладка мускулатура като черва, стомах, пикочен мехур, матка и др.

 

Основни области на приложение:

 

Шуслерова сол №7 е първо средство при болки от всякакъв характер – главоболие, мигрена; стомашни, менструални, мускулни болки; схващания. Подходяща е при спазми като стомашни колики, мускулни крампи, използва се и за подуване на стомаха. Заради отпускащото си и релаксиращо действие е решение при безсъние, тревожност, страх от изпити. Подобрява работата на жлезите и затова е препоръчителна особено в периоди на хормонални пикове и спадове (бременност, менструални нарушения и менопауза). Помага при спастична кашлица, спазми на прасците, коремни колики, нервна превъзбуда, вълнение, сценична треска.

 

Използва се и при:

  • внезапни, остри болки, влошаващи се от движение;
  • болки в гърба;
  • ревматични болки;
  • подпомага родилния процес;
  • свръхвъзбуда и повишено кръвно налягане;
  • за регулиране на функцията на щитовидната жлеза;
    при проблеми с костите, зъбите и скелета и др.
     

Запознайте се с принципите на лечение с Шуслерови соли в Онлайн академия по Шуслерова терапия – безплатно дистанционно обучение, сертифицирано от Немската академия по хомеопатия и природолечение (DAHN) - https://bit.ly/32a95Nf

 

Коментари