Публикация

Пациентка: Лекарите в УМБАЛ „Софиямед“ спасиха двете ми деца и мен

Пациентка: Лекарите в УМБАЛ „Софиямед“ спасиха двете ми деца и мен

Сибила Темелкова, майка на две деца, благодари на Детското отделение на УМБАЛ „Софиямед“ и на екипа на цялата болница с емоционално послание във фейсбук:


„Тихо, мрачно, слънцето още не е изгряло, а ти гледаш задъханото си бебе и другото спящо дете, което тъкмо е свалило високата си температура и не можеш да вземеш решение накъде... Нещо в теб подсказва да бързаш, да не се бавиш и секунда. Тези секунди се оказват така важни и решаващи за живота на едно бебе на пет месеца! Благодаря на целия екип на Детско отделение - Софиямед, че помогнаха животът да победи! Така страшната диагноза COVID-19 не успя.

 

Лекарите спасиха и двете деца ❤️ И майка им!

 

Баща им от умора и грижи нямаше време да мисли за болестта! Изкара я на крак. И тъкмо месец след АДА, виждаш отново положителен ПСР, отново нечовешки болки напомнят за врага, показват, че той пак е тук, пак ще се води война! Война с неизвестен край... Война, в която животът отново трябва да победи!“, написа Сибила Темелкова.


Прекланям се пред лекарите с истински сърца, смели, безкористни, помагащи да преминем през тази война – д-р Бърлиева, д-р Карпузов, д-р Ангелова, д-р Маринов и целия екип на УМБАЛ „Софиямед“, допълва още тя.

Коментари