Публикация

От деца за децата на героите в бяло

От деца за децата на героите в бяло

Училищният ученически съвет на VІІ СУ „Н. Геров“ - Варна се включи активно в благотворителната кампания „За децата на героите в бяло“.


Идеята на Ралица Йорданова от 4 клас беше прегърната от различни ученици и техните родители. В инициативата на Българския лекарски съюз се включиха 2а, 2г, 3в, 4а, 4в, 4д, 5а, 5в, 5г и 6г клас.


За жеста на тези малки деца с големи сърца вече разказахме, а сега ви показваме и лицата на някои от учениците. Децата са написали, че ще бъдат щастливи, ако успеят да усмихнат дете в тези трудни времена, в които живеем!


Благодарим на всички дарители, фирми и частни лица, които протягат ръка в тежък момент.


Кампанията на Българския лекарски съюз

 

с подкрепата на Ники Кънчев, БАПЗГ и доброволческите организации „Защото сме хора“ и „Благодаря Ви, че Ви има“, за финансово подпомагане на децата на починалите от Covid-19 медици под надслов: „За децата на героите в бяло” продължава.


На 20 май от 18:30 часа ще се проведе благотворителен онлайн концерт „БЛАГОРОДНИ СЪРЦА СЪС ЗОНТИАНСКИ ДУХ“, а част от събраните средства ще бъдат дарени „За децата на героите в бяло“.


Ако искате и Вие да подкрепите благородните инициативи, може да го направите, като закупите билет и се насладите на благотворителния концерт. Това може да направите на следния линк:https://zonta.bg.live/

 

Коментари