Публикация

GS1 среща обсъжда COVID-ваксините (безплатно участие)

GS1 среща обсъжда COVID-ваксините (безплатно участие)

БТПП съвместно с GS1 България информира, че третото издание на GS1 Healthcare Executive Dialogue (среща на високо равнище) ще се проведе онлайн на 26 май, 2021г. В него ще участват водещи лидери от UNICEF и ACT Health (Териториално управление на здравеопазването в Австралия). На срещата, която е организирана от Международната организация GS1, в отворен диалог ще бъде обсъдено разработването на система за проследимост и проверка (верификация) на ваксини за Covid-19.

 

Настоящото е покана към здравната общност в България и всички заинтересовани по темата лица да се регистрирате за участие в срещата. Това ще Ви даде възможност да научите повече за глобалните стандарти GS1 и как тяхното използване допринася за осигуряване на прозрачност, проследимост и сигурност по веригите на доставка в глобален мащаб, а с това - ограничаване на риска за навлизане на фалшиви ваксини в легалната мрежа или отклоняване на редовни дози от тяхното крайно местоназначение.

 

Повече информация за събитието и възможност за безплатна регистрация може да намерите тук >>>  

 

Предишните две срещи предизвикаха голям интерес и в тях участваха представители на правителства, болници, асоциации, софтуерни разработчици, производители и дистрибутори от здравния сектор.

 

Записи на срещите могат да бъдат намерени на адреси:

 

Първо издание: за нуждата от глобална идентификация на ваксините (повече от 800 делегати), лектори: WHO, the World Bank, a Dutch Hospital Pharmacist and Deloitte -  кратко видео

 

Второ издание: примери от практиката за приложение на стандартите GS1 (повече от 600 делегати), лектори: GS1 New Zealand, GS1 Ireland and VISIOTT, Turkey -  цялата среща  и кратко видео.

 

За допълнителни въпроси и съдействие се обръщайте към Д. Димитрова, експерт в GS1 България, на тел. 02/8117 433 или на имейл gs1bulgaria@gs1bg.org

Коментари