Публикация

Безплатни прегледи за деца в „Софиямед“

Безплатни прегледи за деца в „Софиямед“

По случай Международния ден на детето - 1-ви юни, педиатрите от Детското отделение на УМБАЛ „Софиямед“, както и екипът на ДКЦ „Софиямед“ по традиция обявяват безплатни консултативни прегледи за деца. Те ще се извършат в рамките на кампанията на медицинския комплекс „Бъдете здрави“, целяща да информира обществеността за ползите от профилактиката с акцент върху здравето на най-малките.


Педиатрите от Детско отделение на УМБАЛ „Софиямед“ ще преглеждат безплатно на 7 юни от 9:00 до 15:00 часа в сградата на ДКЦ „Софиямед“ - Люлин с предварително записване.


Детският офталмолог д-р Илияна Илиева ще консултира на 2 юни (сряда) от 9:00 до 11:00 часа в ДКЦ „Софиямед“ БЛОК1 (бул. „Г. М. Димитров“ 16).


Специалистът от Уши-нос-гърло отделението на УМБАЛ „Софиямед“ д-р Евгени Грозданов ще преглежда безплатно на 2 юни от 12:00 до 13:00 часа в ДКЦ „Софиямед“ БЛОК1 (бул. „Г. М. Димитров“ 16).


Всички безплатни прегледи ще се осъществяват с предварително записване

 

през платформата на Superdoc.bg – https://superdoc.bg/lekar/profilaktichni-pregledi-za-detsa-po-sluchay-1-yuni-sofiamed и на тел. 024650000 за прегледи в БЛОК1.

 

Прегледите от специалистите по педиатрия от Детско отделение ще се осъществят в ДКЦ „Софиямед“ - Люлин (бул. „Джавахарлал Неру“ 23, партер, кабинет 11) с предварително записване през платформата на Superdoc.bg – https://superdoc.bg/lekar/profilaktichni-pregledi-za-detsa-po-sluchay-1-yuni-sofiamed и на тел. 024650003.


Всяко дете, преминало през безплатен консултативен преглед, част от кампанията на УМБАЛ и ДКЦ „Софиямед“ по случай 1 юни, ще получи и подаръци. Те са осигурени от дългогодишните партньори и приятели на „Софиямед“ от AptaClub България, Mustela, Plasmon Bulgaria, BIODERMA, Thinkle stars, Water wipes Bulgaria и др.

 

Коментари