Публикация

Знакова победа за д-р Асен Меджидиев на Отчетно-изборната конференция на СЛК

Знакова победа за д-р Асен Меджидиев на Отчетно-изборната конференция на СЛК

Началникът на Отделението по ушно-носно-гърлени болести в УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов” д-р Асен Меджидиев спечели втори мандат на поста председател на Столичната лекарска колегия на БЛС след като медиците от София го подкрепиха с категоричните 305 гласа „за” и само 73 „против”.


Победата на д-р Меджидиев

 

доказва, че управлението с уважение към всеки колега и неговото мнение винаги се ценят високо. Екипът на най-голямата болница за спешна медицина в България го поздравява и му пожелава още много успехи в колективната битка за по-качествено здравеопазване в странaта!

 

Д-р Асен Меджидиев завършва медицина в МУ-София през 1994 година. Има едногодишен стаж в отделението по Белодробни болести на Пета градска клинична болница като лекар ординатор. От 1995 г. до декември 2011 г. работи като УНГ специалист и бронхоскопист в УМБАЛ „Св.Анна“, Клиника по оториноларингология и лицево-челюстна хирургия. От 2012 г. е завеждащ УНГ отделение на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ ЕАД. На 30 март 2018 г. д-р Асен Меджидиев е избран за председател на Столичната лекарска колегия на БЛС.

 

Отделение Оториноларингология към УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов” е открито на 22.03.2012 година и разполага с два лекарски кабинета, манипулационна, кабинет по ендоскопска хирургия, самостоятелна операционна зала и девет болнични легла. УНГ отделението осигурява денонощно комплексно диагностично и оперативно лечение на деца и възрастни при всякакви видове от висококвалифициран медицински персонал.

 

 

Коментари

,,Победата на д-р Меджидиев ,доказва, че управлението с уважение към всеки колега и неговото мнение винаги се ценят високо,,

Защо не мога да приема  горният цитат ?
Имах единствен контакт с д-р Меджидиев  по време на протеста на персонала на 2 МБАЛ  София  при обявяването и  за специализирана КОВИД болница.
Тогава той и представителите  от ръководството на  Софийската Колегия застанаха зад Изпълнителният  Директор  и не  потърсиха първо да  чуят гледната  точка на  медиците.
д-р Г.Тодоров