Публикация

Онлайн симпозиум "Инфекция на тазобедрената ендопротеза"

Онлайн симпозиум "Инфекция на тазобедрената ендопротеза"

Инфекция на тазобедрената ендопротеза е темата на онлайн симпозиум, който ще се проведе на 6 юли (вторник) от 18 ч.

 

Форумът се организира от Катедрата по ортопедия и травматология на Медицинския университет в София и от Българската ортопедична и травматологична асоциация (БОТА). Водещите специалисти ще разгледат актуални аспекти на една от най-честите ставни патологии, съобщи проф. Пламен Кинов, завеждащ отделението по Ортопедия и травматология в УМБАЛ „Царица Йоанна - ИСУЛ”. 

 

Ортопедите с интереси в ставното протезиране както и специализантите по специалността ще бъдат запознати с новостите в лечението на нинфекциите на тазобедрената ендопротеза. Форумът е интерактивен и те ще могат директно да задават въпросите, както и да дискутират с водещите европейски експерти.
 
Регистрация на: 

 
Herzlich willkommen! Sie sind zu einem Webinar eingeladen: {Webinar-Thema}. Nach der Registrierung erhalten Sie eine Bestätigungs-E-Mail mit Informationen über die Teilnahme am Webinar.

 

Преди дни - на 18-19 юни, за пръв път в България се проведе комплексен курс по протезиране на световната организация АО Рекон. София беше домакин на първия извън границите на Швейцария курс за ревизионно ендопротезиране, в който взеха участие лектори от Гърция, Германия, Швейцария, Словения, Сърбия и Хърватия. Интересът към проявата бе огромен

 

Прикачени файлове

Webinar PJI - 06 JUNE 2021.pdf

Коментари