Публикация

Доц. Нарцис Калева-Ходжева получи наградата в раздел "Ендокринология" на Мисия Супердок

Доц. Нарцис Калева-Ходжева получи наградата в раздел "Ендокринология" на Мисия Супердок

Първото издание на Мисия Супердок - първото по рода си събитие, посветено на най-обичаните от пациентите лекари, се проведе в Пловдив.

 

В иницативата на Superdoc.bg и Ведра Интернешънъл бяха наградени лекарите, спечелили сърцата на своите пациенти!

 

В категория Ендокринология наградата получи доц.д-р Нарцис Калева–Ходжева, специалист по обща педиатрия и детска ендокринология в Детската клиника на УМБАЛ “Св. Георги” и в Медицински център по детски болести и детска ендокринология “Палечка” в Пловдив с 38-годишен опит.

 

Доц. Нарцис Калева – Ходжева получи своята награда от заместник -кмета по здравеопазване на община Пловдив Анести Тимчев. 

 

„Високо професионално отношение към проблемите на пациентите! Бърза диагноза и адекватно и изключително резултатно лечение“

– е само един от отзивите на стотиците благодарни пациенти и родители, гласували за доц. Калева.

 

Първото издание на Мисия Супердок - първото по рода си събитие, посветено на най-обичаните от пациентите лекари, се проведе в парк -хотел“Санкт Петербург“, придружено с  много музика, танци и изненади.

 

Кризата показа още по-ясно колко благородна е медицинската професия

 

„В годината на пандемията лекарите бяха в окото на бурята повече от всеки друг път. Обществото осъзна още по-ясно колко благородна е медицинската професия и всеки човек стана свидетел на саможертвите и всеотдайността, които изисква тя. Моментите на криза неизменно доказаха колко е важно да изразяваме своята благодарност – към всичко, което ни носи щастие и утеха, към близките хора, но и към онези медици, които са ни предоставяли професионална, но и човечна грижа за здравето независимо от обстоятелствата. Именно това е Мисия Супердок. Мисия Супердок е своеобразен дълбок поклон към всички лекари-професионалисти, които са спечелили любовта, доверието и високата оценка на своите пациенти в година на изключителни предизвикателства! От своето създаване до края на 2020 год. в superdoc.bg са оставени над 200 000 оценки от пациенти, които са посетили лекар чрез сайта и именно този жест на благодарност към получената медицинска грижа стои в основата на настоящата инициатива“, споделят организаторите, които са избрали 14 специалности, в които бяха наградени най-търсените и високо оценени от потребителите лекари. Медиците бяха отличени със специални награди и диплом.

 

Най-ценната награда за всички тях обаче беше искрената благодарност на пациентите.

Коментари