Публикация

МУ-Варна организира Маратон „60 км заедно“

МУ-Варна организира Маратон „60 км заедно“

Като част от празничната програма, посветена на честването на 60-годишния юбилей на Медицински университет – Варна, на 3 октомври 2021 г. ще се проведе маратон „60 км заедно“. Старт на събитието ще бъде даден в 9:30 часа пред Морско казино Варна. Трасето на маршрута продължава до ресторант „Хоризонт“ в Морската градина и обратно.


Участниците в маратон „60 км заедно“ ще бъдат групирани в отбори по 10 души, всеки от които ще бяга по 6 км

 

Събитието е отворено и за индивидуални състезатели.


Всички участници ще получат юбилейна тениска на МУ-Варна и грамота за участие, първите трима финалисти ще бъдат удостоени с медали, а на победителя ще бъде връчена Купа 60 г. на МУ-Варна.


Може да заявите своето участие онлайн като попълните Формуляр за участие


Карта на трасето вижте тук.


Изберете отбор, в който желаете да се присъедините, като кликнете на съответното име от списъка във формуляра за участие. Ако желаете да участвате с приятели и да сформирате ваш отбор, използвайте опция „сформиране на отбор“ и в свободен текст избройте имената на съотборниците си и размер на желаните тениски. Участниците, които ще се състезават индивидуално, избират опция „Индивидуален състезател“.


Включете се като любител или професионалист в маратон „60 км заедно“ на МУ-Варна, за да победите не само другите, но и себе си в надпреварата с времето!


Очакваме Ви!

Коментари