Публикация

Започва приемът на документи за седем от магистърските програми на МУ-Варна

Започва приемът на документи за седем от магистърските програми на МУ-Варна

На 1 септември 2021 г. започва онлайн приемът на документи за кандидатстване за магистърските програми по специалностите „Здравен мениджмънт и медико-социални грижи“, „Фармацевтичен мениджмънт и грижи“, „Рехабилитация, морелечение, уелнес и спа“ и „Опазване и контрол на общественото здраве“, „Информационни технологии в здравеопазването и здравните грижи“, както и за най-новите и уникални за страната специалности на Факултет „Фармация“ към МУ-Варна „Козметология“ и „Трансфер на технологии и иновации във фармацията“. Специфичните условия за кандидатстване за всяка една специалност може да видите тук.

 

При кандидатстването за посочените специалности не се изисква полагането на приемен изпит

 

Класирането се извършва чрез конкурс по документи на база оценките: среден успех от курса на обучение и средния успех от държавните изпити от дипломата за висше образование, като максималният бал е 12,00. Таксите за обучение за учебната 2021/2022 г. можете да видите тук.


Крайният срок за подаване на необходимите документи за тези специалности е 23.09.2021 г.


Онлайн подаването на документи е удобна и безплатна опция, от която можете да се възползвате 24 часа в денонощието. Подробни инструкции за онлайн регистрация можете да видите тук. Заплащането на необходимите такси за кандидатстване можете да направите чрез системата за електронни плащания ePay или чрез Easy pay.

 

Резултатът от Вашата регистрация ще разберете при повторно влизане в системата за онлайн прием, както и като съобщение на Вашия имейл адрес. Ако статусът Ви е „Документите Ви са одобрени“, разпечатайте състезателния си картон (от бутона „Печат на картона“). Подпишете го, сканирайте го или го снимайте и го изпратете на e-mail: ksk@mu-varna.bg в посочените срокове за кандидатстване. В противен случай не участвате в класирането поради неизпълнение на условията за кандидатстване.


МУ-Варна пожелава успех на всички кандидат-студенти!


Актуална и изчерпателна информация, свързана с приема в МУ-Варна можете да намерите тук.

Коментари