Публикация

МЗ със стимули за ваксинацията срещу COVID-19 - раздава смарт часовници

МЗ със стимули за ваксинацията срещу COVID-19 - раздава смарт часовници

Министерството на здравеопазването започва нова информационна кампания, която има за цел да насърчи ваксинацията срещу COVID-19 в страната. Тя включва изпращането на кратко текстово съобщение (SMS) до частните абонати на трите телекомуникационни оператори в страната – А1, Виваком и Теленор, които оказват техническо съдействие на информационната кампания.

 

Кампанията ще продължи един месец – до 31 октомври 2021 година

 

Съобщението, което насърчава потребителите да се ваксинират срещу COVID-19, ще бъде изпратено на мобилните абонати на трите телекома, без значение какъв е техният ваксинационен статус към момента на изпращането му. То ще гласи:

 

Ваксините срещу COVID-19 спасяват живот! Имунизирай се до 31октомври 2021 г. и участвай за един от 102 смарт часовника. Повече тук: https://coronavirus.bg/bg/news/2547. Кампания на Министерството на здравеопазването.

 

Като част от кампанията Министерството на здравеопазването организира и поощрителна игра с предметни награди за ваксинирани лица. С нея ще бъдат раздадени общо 102 смарт часовника. Печелившите ще се определят на случаен принцип чрез жребий, проведен от МЗ. Правила на играта, формата за регистрация и допълнителна информация са достъпни на интернет страницата на кампанията www.coronavirus.bg.

 

Поощрителната игра за ваксинирани ще се проведе в периода от 30 септември 2021 г. до 31 октомври 2021 г. В нея могат да участват лица над 12 г., които са се ваксинирали срещу COVID-19 в този период, без значение дали имунизационният цикъл е завършен. Всеки желаещ да участва в играта гражданин, отговарящ на условията, може да се регистрира на сайта coronavirus.bg, следвайки указанията. Всеки български гражданин или постоянно пребиваващ в страната чуждестранен гражданин, който се ваксинира на територията на България в периода на играта (от 30 септември 2021 г. до 31 октомври 2021 г.) с една от четирите разрешени за използване в страната ваксини срещу COVID-19 (първа, втора или бустерна доза),

 

може да участва в играта и да спечели един от 102 смарт часовника

 

В първите дни от томболата участниците в поощрителната игра трябва да имат предвид, че данните за извършена ваксинация понякога се вписват в системата в края на работния ден и поради тази причина системата може да отчита неуспешна регистрация. Затова се препоръчва да опитат да опитат да направят своята регистрация на по-късен етап.

 

Софтуерът за тегленето на печелившите и за онлайн регистрацията за участие в играта са разработени от „Информационно обслужване“. Фирмата вече има опит в провеждането на публични кампании с награди за участниците, като томболата с касови бележки на НАП. Тя има и ангажимента да съхрани личните данни на участниците, както и стриктното спазване на правилата и коректното теглене.

 

Печелившите участници в играта ще се определят на случаен принцип чрез публичен жребий,

 

който ще се провежда всеки петък от кампанията. В случай че по време на играта или след нейния край бъде установено, че някои от спечелилите участници не отговарят на условията на правилата, техните награди ще бъдат включени в следващите жребии за разпределяне измежду всички неспечелили участници в играта. Жребият ще се извършва на случаен принцип, посредством специално разработен за нуждите на играта софтуер, който в реално време ще извежда изтеглените печеливши участници. Всеки участник може да се регистрира само веднъж в периода на кампанията. С това ще участва във всички тегления.

Коментари

Анонимен
3 окт 2021 15:04

Хахаха смешници!!!

Смешник е този, който пише анонимни хейтърски коментари!