Публикация

Преференциални цени за PCR и тестове за Т-клетъчен имунитет в ДКЦ „Софиямед“ – БЛОК 1 и ДКЦ „Софиямед“ - Люлин

Преференциални цени за PCR и тестове за Т-клетъчен имунитет в ДКЦ „Софиямед“ – БЛОК 1 и ДКЦ „Софиямед“ - Люлин

Уважаеми пациенти, от 1 октомври екипът на ДКЦ „Софиямед“ и ДКЦ „Софиямед“ - Люлин прави още по-достъпни цените на едни от най-търсените и важни тестове в лабораториите на двете ДКЦ-та за COVID-19, за да отговори на очакванията Ви за най-вече бърз достъп до висококачествените ни медицински услуги, които се извършват от опитни професионалисти и с топ апаратура.


Цената за стандартен PCR тест за COVID-19 вече е на стойност от 80 лв.


Цената за тест с експресна PCR диагностика е на стойност от 150 лв. с резултат от 1 до 4 часа, според технологичната натовареност на лабораторията.


Тестове за наличие на Т-клетъчен имунитет по EliSpot метод срещу SARS-COV-2 пациентите на ДКЦ „Софиямед“ - БЛОК 1 (бул. „Г. М. Димитров“ 16) могат да извършат също на преференциални цени:

 

  • монокомпонентният тест за Т-клетъчен имунитет, подходящ за ваксинирали се срещу Covid-19 инфекция, които искат да разберат дали имат изградена защита, е на стойност от 180 лв.;
  • поликомпонентният тест, подходящ за преболедували инфекцията, предполагащи безсимптомно прекарана инфекция или контактни на вируса, е на стойност от 240 лв.

Час за тест запишете оттук: https://bit.ly/3l0ngii

Коментари