Публикация

Лаборатория „ЛИНА” отвори нова манипулационна в центъра на Варна

Лаборатория „ЛИНА” отвори нова манипулационна в центъра на Варна

Медицинска лаборатория „ЛИНА” отвори филиал на ул. „Драгоман” №44. Адресът е на удобна локация и се намира в центъра на град Варна, под Стоматологията.

Манипулационната  работи от понеделник до петък в часовете от 08:00 до 12:00 ч. Ориентир е, че в същата сграда има кабинети на общопрактикуващи лекари и специалисти.

 

Какви изследвания можете да направите в новата манипулационна?

На  ул. "Драгоман" №44 се вземат проби за всички стандартни изследвания, които „ЛИНА” предлага, включително за цитонамазки и ДНК диагностика на полово-предавани заболявания. Манипулационната е „чист коридор”, тъй като към момента в нея не се вземат проби само за PCR тестове за COVID-19.

 

Важно е да се знае, че лабораторията има сключен договор с НЗОК. Тя  извършва както изследвания  по Здравна каса срещу направление от лекар, така и на самонасочили се пациенти.

 

На ул. "Драгоман" №44 важат всички профилактични кампании с анализи на намалени цени. Информация за тях се обявява всеки месец на уеб сайта, facebook и instagram профила на „ЛИНА”. Обикновено интересът на пациентите към тях е голям, тъй като значително подпомагат ранното откриване и проследяване на заболявания, като диабет, проблеми със сърцето, половата система, костите и др. От началото на пандемията в кампаниите се включват и изследвания, които са за  преболедували COVID-19.

 

„На новия ни адрес в центъра на Варна пациентите могат да се включат и в безплатните ни скринингови изследвания. Всеки месец предлагаме по два анализа, които са безплатни, за да насърчим хората да се грижат за здравето си”, заявяват от екипа на „ЛИНА”. Тези скринингови изследвания се извършват по желание на пациента, като се заплаща само такса манипулация от 2 лв. Информация за тях, както и за всички останали изследвания, можете да откриете на www.lina-bg.com.

 

Коментари