Публикация

Чудите се как да освежите сексуалния си живот?

Смятате, че сексуалният ви живот вече не е така „пикантен”, както в началото на връзката ви? Осъзнавате, че имате нужда от промяна, но не сте сигурни какво да направите? Значи сте попаднали на точното място!


Ето няколко съвета, които може да ви сторят несвързани с проблемите между чаршафите, но наистина работят:

Съвет № 1 - Забавлявайте се повече в леглото

За да освежите сексуалния си живот, пропуснете бельото и си купете... маратонки. Хората, които редовно се потят извън спалнята, се чувстват по-желани, сочи проучване на университета в Арканзас. Друго изследване показва, че когато мъжете и жените с наднормено тегло загубят само 10% от теглото си, те започват да се наслаждават повече на секса.

Съвет № 2 - Ограничете телевизията

Ново проучване на университета „Пърдю” показва, че хората, които разговарят, докато телевизорът работи, поглеждат към своите партньори 36% по-рядко, отколкото когато е изключен, а това води до незадоволителна комуникация. Дори и телевизорът да служи като фон, шумът разсейва, твърди авторът на изследването Глен Спаркс, професор по комуникация. Неговата препоръка: Гледайте само това, което наистина харесвате. Изключеният телевизор ще създаде повече  възможности за разговор и ще можете да се съсредоточите върху вашия любим човек, докато говорите.

Съвет № 3 - Смейте се заедно

Смехът може да понижи кръвното налягане и да гори калории, но той може и да засили връзката с партньора. Според ново изследване, публикувано в Motivation and Emotion, двойки, които се смеят заедно, са по-доволни от отношенията си, отколкото тези, които не са имали такива моменти. „Смехът изгражда хубави спомени", твърди един от авторите Дорис Базини. 

Коментари