Публикация

Чудите се как да освежите сексуалния си живот?

Ето няколко съвета, които може да ви сторят несвързани с проблемите между чаршафите, но наистина работят:

Съвет № 1 - Забавлявайте се повече в леглото

За да освежите сексуалния си живот, пропуснете бельото и си купете... маратонки. Хората, които редовно се потят извън спалнята, се чувстват по-желани, сочи проучване на университета в Арканзас. Друго изследване показва, че когато мъжете и жените с наднормено тегло загубят само 10% от теглото си, те започват да се наслаждават повече на секса.

Съвет № 2 - Ограничете телевизията

Ново проучване на университета „Пърдю” показва, че хората, които разговарят, докато телевизорът работи, поглеждат към своите партньори 36% по-рядко, отколкото когато е изключен, а това води до незадоволителна комуникация. Дори и телевизорът да служи като фон, шумът разсейва, твърди авторът на изследването Глен Спаркс, професор по комуникация. Неговата препоръка: Гледайте само това, което наистина харесвате. Изключеният телевизор ще създаде повече  възможности за разговор и ще можете да се съсредоточите върху вашия любим човек, докато говорите.

Съвет № 3 - Смейте се заедно

Смехът може да понижи кръвното налягане и да гори калории, но той може и да засили връзката с партньора. Според ново изследване, публикувано в Motivation and Emotion, двойки, които се смеят заедно, са по-доволни от отношенията си, отколкото тези, които не са имали такива моменти. „Смехът изгражда хубави спомени", твърди един от авторите Дорис Базини. 

Коментари