Публикация

Очаквайте „Дни на бариатричната хирургия – 2021“ в МБАЛ ВИТА!

Очаквайте „Дни на бариатричната хирургия – 2021“ в МБАЛ ВИТА!

На 1 и 2 ноември 2021 година в МБАЛ Вита, ще се проведат „Дни на бариатричната хирургия ВИТА 2021“.

Почетен гост и лектор ще бъде проф. д-р Пламен Стайков – едно от големите имена в европейската метаболитна и бариатрична хирургия. Той е Медицински директор на Болница Krankenhaus Sachsenhausen – Франкфурт Германия и Изпълнителен директор на Медицинската мрежа Франкфурт Рейн-Майн, както и директор на Учебния център IBC Oxford за Германия. Защитава Бариатрична аспирантура в Оксфорд, Англия, и е хоноруван професор в Националния медицински университет в Харков, Украйна.

Проф. д-р Стайков ще води лекции и демонстрационни операции в рамките на Дните на бариатричната хирургия - ВИТА 2021.

В МБАЛ Вита за два дни ще се съберат виртуално водещите специалисти от Центъра по метаболитна и бариатрична хирургия на Болница ВИТА с всички, които са ангажирани с този сериозен медицински проблем.

Събитието ще има Теоретична част, където online ще бъдат излъчвани лекциите на водещите специалисти от чужбина и от МБАЛ ВИТА и Демонстрационна част, в която проф. Пламен Стайков и Екипът от хирурзи на Вита ще оперират, за да покажат нагледно новостите и откритията в областта на хирургичното лечение на болестното затлъстяване.

С online лекции ще участват хирурзи, ендокринолози, психолози и диетолози от болницата, които ще въведат останалите участници в голямата тема на хирургичното лечение на затлъстяването.

Ще бъдат демонстрирани пред специалистите най-новите достижения на този тип лечение на болестното затлъстяване и диабета.

За демонстрационните операции се набират пациенти, които не само ще имат честта и късмета да бъдат оперирани от водещи специалисти в Европа, но и ще заплатят с голяма отстъпка стойността на операцията, която ще подобри максимално здравето и качеството им на живот.

Бройката е силно ограничена и затова регистрации след попълване на лимита ще получават отговор, че са невалидни.

За справки и записвания на кандидати за операции:
Моля да попълните регистрационната форма в сайта ни ТУК ;
да се обадите на тел. 0882/058 407 /Лозанова /
или да ни пишете на имейл info@vita.bg
най-късно до 18 октомври.

Очакваме Ви!

 

Коментари