Публикация

ДКЦ „Софиямед“ - Люлин с целодневен COVID-19 кабинет

ДКЦ „Софиямед“ - Люлин с целодневен COVID-19 кабинет

ДКЦ „Софиямед“ - Люлин отваря целодневен специализиран кабинет за диагностика и лечение на COVID-19. Той ще работи на специално обособено място от понеделник до петък от 7:30 до 19:00 часа.


В него могат да бъдат консултирани хора, позитивни или суспектни за Ковид инфекция

 

с или без симптоми чрез специално разработени диагностични Ковид пакети, които включват специфични разширени лабораторни и образни изследвания (рентген или скенер). След получаване на резултатите от тях, пациентът получава медицинско заключение от лекаря за здравословното си състояние и назначение за индивидуална терапия.


В кабинета пациентите могат да направят бърз антигенен тест или PCR

 

за потвърждаване на наличието на инфекцията, ако преди това не са извършвали такива. Всеки от тях ще получи безплатно и еднократни консумативи като защитна маска, престилка, калцуни.


Диагностичните пакети в COVID-19 кабинета в ДКЦ „Софиямед“ - Люлин могат да се извършват БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ или с предварително записване на час на тел. 02 465 0003 всеки работен ден от 8:30 до 16:00 часа или чрез резервиране на час през системата на Superdoc.bg - https://superdoc.bg/lekar/paketi-koronavirus-diagnostika

 

Консултацията с лекар се извършва в специализирания COVID-19 кабинет, а изследванията - в звено „Образна диагностика“, където функционират специални часови графици за вземане на кръв и извършване на образни изследвания на пациенти с или суспектни на COVID-19 инфекция.


Във връзка със стартирането на дейността на специализирания целодневен кабинет пунктът за пробовземания за тествове за COVID-19 в ДКЦ „Софиямед“ - Люлин също променя работното си време и ще работи всеки делничен ден от 8:00 до 16:30 часа. Тестове може да се извършват без или с предварително записване на час онлайн през системата на Superdoc.bg или на тел. 02465 0003.

 

До броени дни специализиран COVID-19 кабинет предстои да бъде разкрит и на територията на ДКЦ „Софиямед“ - БЛОК1

 

(бул. „Г. М. Димитров“ 16). Диагностични пакети за COVID-19 и към момента може да извършите и в БЛОК1 с предварително резервирате на час на тел. +359895555 591.

 

*Всички медицински услуги в СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ COVID-19 кабинет в ДКЦ „Софиямед“ - Люлин се заплащат!

Коментари