Публикация

Ваксини и Хомеопатия! Преглед на реакциите след ваксинация.

Ваксини и Хомеопатия! Преглед на реакциите след ваксинация.

Има няколко групи от хора по отношение на ваксинирането:

 

1. Група, която е много чувствителна към дадена епидемия.

 

Тази група има предразположение към дадената епидемия. Ако тази група се ваксинира, реакцията ще бъде много силна, с изработване на голямо количество антитела и ще има дълготрайни или постоянни странични ефекти след това. Това означава, че организмът ще бъде тежко засегнат. Тя е най-опасната за ваксиниране. Тъй като тези хора са трайно увредени от ваксината, те вече са твърде болни да бъдат заразени отново от епидемията. Затова са защитени.
Разбира се, това е и групата, която е най-чувствителна към конкретната епидемия. Какво да правим с тази група, която ще има трайни увреждания след епидемията? Отговорът е сложен и има много морални и етични съоръжения.

 

2. Група, която не е много чувствителна към дадена епидемия.

 

Тези хора ще имат повърхностна, но силна реакция като температура, локални увреждания на мястото на убождане и др. Организмът реагира на ваксината и я неутрализира. Тези хора не образуват антитела и те все едно не са ваксинирани. Те имат по-малка предразположеност към конкретната болест от епидемията. Те не са защитени след ваксинацията.


3. Група, която не развива симптоми и няма никаква реакция от ваксината. Това може да е така, защото:
 

а. Те са твърде хронично болни и изобщо не могат да реагират на ваксината. Те са нечувствителни към тази епидемия, както и към всеки микроорганизъм около тях. Не могат да бъдат заразени от епидемията по никакъв начин. Тези хора ще кажат, че не са боледували от остро заболяване с висока температура в продължение на повече от 10г.

 

б. Те са твърде здрави и техните организми са достатъчно силни и нямат предразположение към епидемията.

 

Статията е извадка от книгата на проф. Витулкас “Науката Хомеопатия” и дава неговото виждане относно проблемите с ваксините! https://www.homeopathy-bulgaria.com/%d0%ba%d0%bd%d0%b8%d0%b3%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bf%d0%be-%d1%85%d0%be%d0%bc%d0%b5%d0%be%d0%bf%d0%b0%d1%82%d0%b8%d1%8f-%d0%bd%d0%b8%d0%b2%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b7%d0%b4%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b5-%d0%b2/

 

Превод с допълнения:

 

Д-р Д. Русев

лекар-периатър

класически хомеопат

www.homeopathy-bulgaria.com

Хомеопатия Ваксини ваксинация ваксиниране ваксина класическа хомеопатия ваксина странични ефекти хомеопат ваксини странични ефекти хомеопатия при вирусни заболявания хомеопатична криза ваксина за възрастни класически хомеопат ваксина срещу коронавирус ваксинация срещу коронавирус ваксина срещу COVID-19 хомеопатия действие Д-р Русев Д-р Русев хомеопат хомеопатия при хрема МЦ" Ханеман" как действа хомеопатията хомеопатия и ваксини

Коментари